Beenzakken.nl

Medicinale schapenvacht gevoerde schoenen en laarzen!

De medicinale schapenvacht gevoerde schoenen en laarzen van het Duitse Orgaterm zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor jarenlang plezier.

Medicinale schapenvacht gevoerde schoenen en laarzen!

De medicinale schapenvacht gevoerde schoenen en laarzen van het Duitse Orgaterm zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor jarenlang plezier. De schoenen van schapenvacht hebben een klittenband sluiting met een nylon buitenkant en zijn voorzien van een antislip zool. De schapenvacht schoenen en laarzen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: marineblauw, zwart, groen, aqua-blauw en grijs (antraciet). De kindermaten (25 t/m 34) hebben 3 klittenband sluitingen, de overige maten hebben 4 sluitingen. De schapenvacht gevoerde schoenen zijn huidvriendelijk, ademend, antibacterieel, temperatuur- en vocht regulerend. Daarnaast stimuleren onze schapenvacht schoenen en laarzen de bloedsomloop zijn ze vuil- en water afstotend en vrij van metalen. Aangezien de schapenvacht schoenen en laarzen met de hand worden vervaardigd duurt het 4 tot 8 werkdagen voordat de schapenvacht laarzen en schoenen bij jou thuis afgeleverd worden.

Bekijk onze schapenvacht gevoerde schoenen

Naast de schapenvacht gevoerde schoenen en laarzen kun jij op onze website ook andere producten aanschaffen. Wij leveren beenzakken, voetenzakken, schootkleden, maar ook inlegrug- en zitkussens van medicinaal schapenvacht. Bij ons zit je altijd goed voor een goede en warme bescherming van je onderlichaam.

Bekijk onze schapenvacht gevoerde laarzen