Handgemaakte producten
Schapenvacht voering
U-ritssluiting

Rolstoel voetenzak gevoerd

Bij Beenzakken.nl vindt u alles voor uw rolstoel of scootmobiel, waaronder onze voetenzak die ook gevoerd verkrijgbaar is. Dit product is waterafstotend, winddicht en ademend, waardoor u er ook tijdens de koudere dagen warm bij zit. Stap zowel links als rechts in, dankzij de u-ritssluiting waar onze voetenzakken over beschikken. Hiermee is het ook extra makkelijk om de voetenzak die gevoerd is over uw rolstoel en uw benen te bevestigen of los te maken. Ga deze winter ook comfortabel en warm op pad!

Benieuwd wat voor voetenzak we voor u hebben?

Bekijk onze voetenzakken
Rolstoel voetenzak gevoerd

Blijf warm in uw rolstoel met onze rolstoel voetenzak die naar wens gevoerd is

Maak bij Beenzakken.nl de keuze uit uw favoriete voering voor de voetenzak. Wij raden u onze medicinale schapenvacht aan. Hiermee zit u altijd comfortabel warm, want de schapenvacht stimuleert uw bloedsomloop en reguleert de lichaamstemperatuur. U kunt er ook voor kiezen om uw voeten warm te houden met schapenvacht laarzen. Bedekt u liever een groter deel van uw lichaam om warm te blijven? Kies dan voor een rolstoel beenhoes. Als u zoekt naar een compacter warmteproduct, is ons schootskleed de oplossing voor u.

Maak uw keuze en plaats uw bestelling

Bekijk onze gevarieerde collectie en kies uw favoriete product om comfortabel de winter mee door te komen. Bestel vandaag nog uw rolstoel voetenzak die naar wens is gevoerd, dan zorgen wij dat u de artikelen binnen vier tot acht werkdagen bij u thuis ontvangt. Wij maken elke bestelling op maat. Heeft u nog ergens hulp bij nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)495 599107 of een e-mail te sturen naar [email protected].