Handgemaakte producten
Schapenvacht voering
U-ritssluiting

Een handgemaakt schootskleed voor uw scootmobiel

Ga altijd comfortabel naar buiten dankzij een gevoerd schootskleed voor u en uw scootmobiel. De kleden van Beenzakken.nl zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren zodat u altijd de perfecte optie vindt. Vul uw schootskleed eventueel aan met reflectiestrepen zodat u ook in het donker veilig met uw scootmobiel op pad kunt of kies voor een verlengde levensduur van uw kleed met een voetversterking. Onze kleden zijn altijd handgemaakt.

Benieuwd wat voor schootskleed we voor u hebben?

Bekijk onze schootskleden
Schootskleed gevoerd

Met een gevoerd schootskleed hoeft u geen kou te lijden in uw scootmobiel

Het voordeel van een schootskleed is dat u uw scootmobiel niet uit hoeft om deze aan te trekken. Daarnaast kunt u het kleed gemakkelijk opvouwen en opbergen, ook al is deze gevoerd. Heeft u behoefte aan wat meer warmte? Kies dan voor een voering van medicinale schapenvacht. Hiermee is uw schootskleed heerlijk warm gevoerd en kunt u vanuit uw scootmobiel onbezorgd van de winter genieten. Een schootskleed is ook een ideale optie voor rolstoelgebruikers! Houdt u ook graag uw voeten goed warm? U heeft nooit meer koude voeten met onze gevoerde voetenzakken. Met Beenzakken.nl gaat u altijd voorbereid op pad.

Vind het perfecte warmteproduct en bestel direct

Bij ons vindt u naast een prachtig gevoerd schootskleed voor uw scootmobiel ook de beste beenzakken, kussens en schoenen. Bestel vandaag nog uw warmteproduct uit ons assortiment. Wij zorgen dat u deze in vier tot acht werkdagen. Wij maken uw bestelling altijd op maat. Twijfelt u over welk product het beste bij u past? Neem dan vooral contact met ons op zodat we u kunnen helpen de beste keuze te maken. Bel naar +31 (0)495 599107 of stuur een e-mail naar [email protected] voor persoonlijk advies.