Onze producten van medicinale schapenvacht

Bij Beenzakken.nl vindt u de beste producten van medicinale schapenvacht. Deze producten garanderen dat u altijd warm en comfortabel in uw rolstoel of scootmobiel naar buiten gaat. Een medicinale schapenvacht helpt overtollig vocht te verminderen waardoor u niet zweet in onze beenzakken en andere warmteproducten. Bovendien helpt deze vacht de druk te verdelen en voorkomt zo doorzitplekken. Ervaar het comfort van deze zachte schapenvachten zelf met onze schoenen, kussens of beschermers.

Toont alle 9 resultaten


De diverse comfortabele toepassingen van medicinale schapenvacht

De schapenvacht die u bij ons bestelt, is dus een perfecte oplossing tegen doorzitplekken. Wij gebruiken deze vacht ook voor onze rolstoelkussens. U kunt een medicinale schapenvacht daarbij aanvragen als voering in uw beenzak of beenhoes. Wilt u de vacht juist gebruiken als isolatieproduct? Kies dan voor een rolstoel voetenzak met voering en houdt uw voeten heerlijk warm wanneer u op pad gaat. Bij ons rekent u altijd op topkwaliteit; onze producten worden met de hand voor u gemaakt. Daarbij zijn onze artikelen anatomisch gevormd waardoor ze een uitstekende pasvorm hebben die altijd aansluit op uw lichaam.

Ervaar de warmte en het gemak van schapenvacht

Bestel vandaag nog uw medicinale schapenvacht en geniet van de warmte en het comfort van dit product. Wij leveren vrijwel altijd binnen vier tot acht werkdagen want we maken uw bestelling altijd op maat. Heeft u nog vragen of kunnen we u ergens bij helpen? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)495 599107 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan voor u klaar.