Beenzakken.nl

Beenzakken voor de rolstoel of scootmobiel gebruikers!

De revalidatieproducten van Orgaterm, leverancier van o.a. kwalitatieve beenzakken voor de rolstoel of scootmobiel gebruikers onder ons.

Beenzakken voor de rolstoel of scootmobiel gebruikers!

De revalidatieproducten van Orgaterm, leverancier van o.a. beenzakken voor uw rolstoel of scootmobiel, hebben zich al decennialang bewezen als kwalitatief, alledaagse hulpmiddelen, voor mensen met een (minimale) lichamelijke beperking. Of het nu gaat om kinderen, volwassenen of senioren: met onze beenzak maken wij het dagelijks leven van rolstoel en scootmobiel gebruikers gemakkelijker. De beenzak wordt in verschillende maten, kleuren en voeringen geleverd. U kunt kiezen uit wolvacht, kunstvacht, fleece of Lotus-softshell voering. Vanwege de U-vorm van de beenzak, zijn deze uitermate geschikt voor gebruik in de rolstoel en/of scootmobiel. Nieuw in het assortiment! Beenzakken in de kleuren van jouw favoriete voetbalclub. Moedig je club aan of het nou koel of ijskoud is. Je zit lekker warm op de tribune met onze beenzak.

Rolstoel voetenzak gevoerd

De beenzak worden binnen 4 tot 8 werkdagen bij je thuis afgeleverd, rechtstreeks vanuit onze producent in Duitsland. Naast de beenzak voor rolstoel en scootmobiel, kunt u op onze website ook voetenzakken en schootkleden kopen. Schoenen, laarzen en inlegkussens van medicinaal schapenvacht complementeren ons assortiment. Bij ons zit je altijd goed voor een goede en warme bescherming van je onderlichaam.

Bekijk onze beenzakken