Beenzakken.nl

Rolstoelkussens van medicinale schapenvacht

Beenzakken.nl levert inleg zit-/rug rolstoelkussens van echt medicinale schapenvacht van hoogwaardige kwaliteit. Deze kussens worden met de hand gemaakt door Orgaterm in Duitsland en kunt u gebruiken voor diverse isolerende functies. Ontdek het comfort!

Rolstoelkussens van schapenvacht voor uw zitcomfort

Medicinale schapenvacht is zo natuurlijk als onze eigen huid: het is ademend en temperatuur- en vochtregulerend. De vacht voelt zijdezacht aan, is elastisch en trekvast. Daarnaast is een belangrijke eigenschap van wol dat het een optimale vochtopname heeft en de capaciteit heeft om geuren aan zich te binden en te naturaliseren. De rolstoelkussens van medicinale schapenvacht voelen daarom zelfs in vochtige omstandigheden nooit koud aan. Hierdoor zijn deze kussens en onze beenzakken ook tijdens de herfst en winter een comfortabele oplossing. Het rolstoelkussen met medicinale schapenvacht kun je exclusief kopen bij Beenzakken.nl. Wij leveren de rolstoelkussens in drie zitbreedtematen, te weten 35, 40 en 45 centimeter en 85 centimeter lang. Het kussen wordt met behulp van twee rubberen lussen over de handvatten getrokken. Dit zorgt ervoor dat het zit-/ rugkussen altijd goed vast zit en niet verschuift. Wilt u dit kussen kopen? Bekijk dan het volledige assortiment van exclusieve en duurzame producten.

Bekijk onze rolstoelkussens

Vertrouw op de kwaliteit van schapenvacht

Bestel vandaag nog uw kussen zodat u perfect kunt zitten. Naast rolstoelkussens vindt u bij ons ook andere producten van medicinale schapenvacht, zoals onze schoenen en laarzen van schapenvacht. Daarnaast complementeren schootskleden voor scootmobielen en beenzakken ons assortiment. Kunnen we u ergens bij helpen? Bel dan naar +31 (0)495 599107 of stuur een e-mail naar [email protected]. U kunt op werkdagen binnen twee uur een mail terug verwachten.

Bekijk meer schapenvachtproducten