Handgemaakte producten
Schapenvacht voering
U-ritssluiting

Met een schootskleed gaat u altijd comfortabel op pad

Met een gevoerd schootskleed van Beenzakken.nl zit u altijd comfortabel. Onze schootskleden zijn met de hand gemaakt en in diverse maten verkrijgbaar. Zo vindt u altijd het perfecte model voor u. Deze kleden houden u warm in kouder weer en beschermen u tegen regen en wind zodat u altijd comfortabel met uw rolstoel op pad gaat. Laat eventueel reflectiestrepen toevoegen voor een betere zichtbaarheid of kies voor een voetversteviging die ervoor zorgt dat het kleed langer meegaat.

Benieuwd wat voor schootskleed we voor u hebben?

Bekijk onze schootskleden
Schootskleed gevoerd

Kies voor een gevoerd schootskleed tijdens de koude winterdagen

Het grote voordeel van een gevoerd schootskleed, is dat u er veel warmte van heeft, maar u niet eerst uit uw rolstoel hoeft om er gebruik van te maken. U legt het kleed eenvoudigweg over uw benen en schoot heen. In onze webshop vindt u ook speciale gevoerde schootskleden voor scootmobielen. Heeft u juist de voorkeur voor een warmteproduct wat aansluit op zowel uw lichaam als uw rolstoel? Kies dan voor een beenhoes. Zowel de beenzak als het schootskleed wat u bij ons bestelt, kan gevoerd worden met een voering naar keuze. Voor de warme winterdagen raden wij u onze medicinale schapenvacht als comfortabele voering aan. Hiermee bent u goed beschermd dankzij de reflectiestrepen die u aan het kleed toe kunt laten voegen. Hiermee bent u tijdens de donkere dagen goed zichtbaar in het verkeer.

Ga aangenaam op pad met onze schootskleden

In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om comfortabel in uw rolstoel of scootmobiel op pad te gaan. Bestel vandaag nog een gevoerd schootskleed samen met uw andere favoriete producten om ze binnen vier tot acht werkdagen in huis te hebben. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)495 599107 of stuur een e-mail naar [email protected].