Beenzakken.nl

Rolstoel beenzakken beschermen jou tegen kou en regen!

Heerlijk warm en hoogwaardig met de hand gefabriceerd en leverbaar in verschillende uitvoedingen. Orgaterm beenzakken en schootskleden bieden veel warmte en bescherming tegen alle weersinvloeden.

Beenzakken

De revalidatieproducten van Orgaterm hebben zich al decennialang bewezen als kwalitatief, alledaagse hulpmiddelen, voor mensen met een lichamelijke beperking. Of het nu gaat om kinderen, volwassenen of senioren: met onze beenzak maken wij het dagelijks leven van rolstoelgebruikers gemakkelijker voor alle leeftijden. De productie van de beenzak wordt alleen met eerste klas materialen hand gemaakt. Zo ontstaan ​​onder meer ook voetenzakken, scootertassen, bontschoenen, regenkleding en vele andere producten naast de beenzakken met het kwaliteitskeurmerk “Made in Germany”.

Rolstoel voetenzak gevoerd

Nieuw in het assortiment! Een beenzak in de kleuren van jouw favoriete voetbalclub. De beenzakken houden je onderlichaam heerlijk warm tijdens 2x drie kwartier voetbal kijken op de tribune. De beenzak is leverbaar in diverse uitvoeringen, of het nu gaat om wolvacht, kunstvacht, fleece of het heerlijk warme Lotus-softshell voering. Bij ons zit je altijd goed voor een goede en warme bescherming van je onderlichaam. Binnen 4 tot 8 werkdagen wordt de beenzak bij jouw thuis afgeleverd, rechtstreeks vanuit onze producent in Duitsland.

Bekijk onze shop